Best of 2017

30 dec Best of 2017

Paardenfotografie blijft een grote passie voor mij, maar bruidsfotografie heeft toch wel mijn hart gestolen. Hierdoor weten de bruidsparen met dieren mij wel te vinden. Ik word hiervoor zelfs naar Friesland of naar België gevraagd. Dit is natuurlijk een enorme eer! Ik heb dit jaar dan ook voornamelijk veel bruiloften mogen fotograferen zelfs in de Ardennen. Daarnaast heb ik veel workshops mogen geven. De aanvragen voor volgend jaar vliegen alweer binnen, zelfs al voor 2019! Dit geeft een geweldig gevoel! Hopelijk mag ik nog veel mensen aankomend jaar blij maken met mooie bruidsreportages of foto’s. Ik wil iedereen bedanken voor het vertrouwen en het volgen van mijn fotografie. Een gelukkig 2018 met hopelijk veel fotografie 😀

Ook aankomend jaar gaat er weer een hoop voor mijn bedrijf en op privé gebied veranderen, daarover in de blog van volgend jaar meer 😀

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.