Bruiloft Falko en Evelyn

03 okt Bruiloft Falko en Evelyn

Het bloggen heeft een tijdje stil gelegen door alle geweldige bruiloften en andere opdrachten die ik heb gehad, maar vanaf nu heb ik weer iets meer tijd om alles na te bewerken en jullie meer op de hoogte te houden met blogs 😀
De afgelopen maanden hebben vooral in het teken gestaan van leuke bruiloften door het hele land, zelfs een bruiloft in de Ardennen, hier later meer over 😀 Ook heb ik al veel leuke bruidsparen voor volgend jaar mogen ontmoeten en mag ik weer naar België. Super gaaf, want bruiloften in het buitenland staan nog steeds hoog op mijn verlanglijstje!!!

Maar nu eerst even over dit ontzettend lieve koppel. Een super spontaan koppel die voor alles in was! Natuurlijk als echte paarden liefhebber kon het paard niet ontbreken die deze dag helemaal compleet maakte. Kijk en geniet van dit spontane stel, ik houd ervan! :):)


Geen reactie's

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.