Bruiloft Remco en Kim 24 mei

01 aug Bruiloft Remco en Kim 24 mei

Bekijk nu van het begin tot het eind de bruiloft van Remco en Kim met als eindproduct een prachtig handgemaakt album. Mijn favoriete albumpakket!

Remco en Kim zijn een van de meest spontane koppels die ik tot nu toe heb meegemaakt. De lach gaat ook bij mij niet meer van mijn gezicht als ik naar de foto’s kijk van dit bruidspaar! Van het park in Wageningen naar Ede om vervolgens naar het Parkhotel Hugo de Vries in Lunteren te gaan waar een heerlijke buiten ceremonie was, dit maakte deze dag compleet. Remco en Kim ik wens jullie veel geluk samen en zorg dat jullie altijd deze mooie lach op jullie gezicht houden!

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.