Exclusieve trouwalbums

03 mrt Exclusieve trouwalbums

Een persoonlijk samengesteld trouwalbum maakt de herinnering van jouw bruiloft compleet! De albums zijn alleen van de beste kwaliteit en worden zorgvuldig ontworpen naar uw wensen. De foto’s van jullie bruiloft verdienen een perfecte afwerking zodat u nog lang kan nagenieten. De albums heeft extra dikke bladzijdes en is vlakliggend ontworpen zodat de foto’s doorlopen op beide pagina’s. Eigenlijk is het niet mogelijk om via foto’s de kwaliteit van de boeken over te brengen en kunt u ze het beste komen bekijken tijdens een gesprek, maar toch wil ik u een impressie geven.

Fotoalbum pakket
Dit pakket bestaat uit één album basic en kleinere parentsalbums die van dezelfde kwaliteit zijn. Daarnaast wordt het Basicalbum geleverd met een luxe koffer. Deze albums zijn zowel met foto als zonder foto op de voorkant te bestellen. Ook is hierbij een groot ruime keuze uit kaften.

Album Basic
Dit luxe fotoalbum is van uiterst goede kwaliteit, dit kunt u merken aan de verdikte bladzijdes en een prachtige afwerking. Deze boeken worden met de hand gebonden waarbij de schutbladen met linnen worden afgewerkt. Daarnaast heeft u keuze uit 20 kleuren kaften en is het zelfs mogelijk 2 kleuren te combineren.

Album Basic fotokaft
Op de variant van het basic album is er ook een mogelijkheid om een foto op de gehele voorkant te laten bedrukken. De foto wordt in de textuur van de kaft gedrukt waardoor dit een eenheid vormt. Daarnaast heeft u keuze uit 20 kleuren kaften waaronder variatie in kleur en textuur.

Album exclusief
Dit album is zo uniek door de verzonken foto’s die is afgewerkt met een aluminium frame. Hierdoor krijgt het boek een strak en modern karakter. Dit boek kan geleverd worden met een bewaarbox delux die het plaatje compleet maakt.

De opmaak wordt met de zelfde zorg behandeld als de foto’s. De opmaak die ik verzorg is rustig, sjiek en modern, de nadruk moet blijven liggen op jullie foto’s. Ik betrek u bij zowel de keuze van de foto’s als bij de opmaakt en het gehele ontwerp.

Album Classic
Dit fotoalbum is van dezelfde kwaliteit als het basic album, alleen is de afwerking van de kaft anders. De kaft bestaat uit een suède stof waarin de namen en eventueel de trouwdatum in gedrukt kunnen worden. Ook dit boek wordt met de hand gebonden.

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.