Fotografe

JulietteLaurant2

Mijn naam is Juliette Laurant, ik ben een vlotte vierentwintigjarige vrouw en woon in Arnhem. Fotografie is een grote passie die uitgegroeid is tot mijn eigen bedrijf ‘Juliette fotografie’. Sinds 2009 fotografeer ik al veel en daarom heb ik in 2014 besloten om mijn eigen bedrijf te beginnen.

Tijdens mijn opleiding aan de kunstacademie is mijn passie voor fotografie alleen maar gegroeid en heb ik niet alleen technisch maar ook beeldend beter leren fotograferen. Ik heb de opleiding ‘Docent Beeldende Kunst’ gevolgd. Hierbij heb ik veel didactiek gehad, waardoor bij het geven van fotografieworkshops mijn passie en mijn studie mooi bij elkaar zijn gekomen. Naast mijn bedrijf werk ik dan ook parttime op een fotografieopleiding, hier probeer ik studenten te inspireren en hoop ik mijn passie over te brengen op de studenten en de deelnemers van de workshops.

Ik richt mij vooral op het fotograferen van mensen en paarden. De interesses in paarden is ontstaan door mijn eigen paard Jecko. Tijdens de opleiding aan de kunstacademie ArtEZ ben ik veel met portretten bezig geweest, waardoor de interesse in het fotograferen van mensen is gegroeit. Juist deze combinatie vind ik erg interessant. Reizend door Nederland fotografeer ik voor zowel particulieren als voor bedrijven om de mooiste foto’s te maken en het beste resultaat te leveren.

In 2014 mocht ik mijn eerste bruiloften fotograferen wat een geweldige ervaring was! Ik wist meteen dat ik dit vaker wilde doen, omdat op zo’n dag alles perfect moet zijn en ik er naar streef om de perfecte beelden te maken. Inmiddels, 35 bruiloften verder weet ik dat dit een tak van fotografie is die ook echt bij mij past! Hopelijk mag ik nog veel bruidsparen op de foto zetten en mooie opdrachten aannemen, ook sta ik altijd open voor nieuwe uitdagingen en grijp ik deze met beide handen aan.