Fotosieraad: Names4ever

09 jun Fotosieraad: Names4ever

Een tijdje geleden werd ik door Names4Ever benaderd met de vraag of ik een foto wilde  laten afdrukken op een sieraad. Tot op heden was ik nog niet bekend met hun producten en ik was dan ook zeer nieuwsgierig en geïnteresseerd in hun aanbod. Helemaal gezien het feit dat ik als fotograaf altijd opzoek ben naar de nieuwste producten voor mijn klanten.

De gedachten die ik hierbij had was; hoe mooi zou zo’n sieraad zijn als herinnering aan een van je dierbaren? Vanuit mijn klanten krijg ik namelijk regelmatig de vraag of ik iets moois weet als herdenking aan hun trouwe viervoeter. Om die reden heb ik zelf als test een product laten maken met een van mijn eigen foto’s. Aangezien paardensieraden erg populair zijn als herdenkingssierraad heb ik gekozen om mijn eigen trouwe viervoeter Jecko als voorbeeld te nemen voor deze blog.

De mogelijkheden qua producten zijn erg groot. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen om het in goud of zilver te laten afdrukken. Daarnaast heb je uitgebreide keuzemogelijkheden qua kettingen en vormen van de hanger. Zelf heb ik voor een ronde vorm gekozen terwijl de foto een rechthoekige vorm heeft. Een ronde vorm leek mij fijner om te dragen en daarnaast geeft het op deze manier een leuk contrast. De foto die ik heb uitgekozen kan je hieronder terugzien. Ik heb de foto juist wat ingezoomd zodat er voldoende details zichtbaar zouden worden. Natuurlijk is een gravering altijd een abstracte weergave van je beeld, wat het beeld juist interessant maakt en zo zijn charme heeft.

Ik ben zelf erg te spreken over de service van Names4ever. Daarnaast is het kwalitatief een erg mooi product en mede door de vele keuzemogelijkheden zou ik Names4ever zeker aanraden. Ik hoop dan ook in de toekomst mensen blij te kunnen maken met dit product zodat zij een waardevolle herinnering hebben aan de fotoshoot en altijd tastbare herinnering bij zich kunnen dragen. Hoe persoonlijk is het als je een fotoshoot hebt gehad en een van deze foto’s laat drukken in een sieraad? Wil je meer weten of dit product neem dan een kijkje op https://www.names4ever.nl/foto-sieraden


Geen reactie's

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.