Workshop Ibiza bruidsfotografie

19 jan Workshop Ibiza bruidsfotografie

Begin oktober ben ik voor een workshop bij Eppel fotografie naar Ibiza geweest onder leiding van Ralf Czogallik onder het motto “je kan altijd bijleren :D”.  Ralf is een hele inspirerende fotograaf en daarom had ik besloten om deze workshop bij hem te volgen.

Ik reisde samen met een super lieve en goede fotograaf Melissa Ouwehand en deelde met haar een kamer. Bij aankomst bleken we al een hele gevarieerde en gezellig groep te hebben.

Op de eerste dag kregen wij een presentatie van Ralf waarin hij veel van zijn werk liet zien, ook gingen we gelijk op deze eerste dag fotograferen. Nu is het in Ibiza niet zo moeilijk om een mooie locatie te zoeken, maar Ralf had echt te gekke plekken voor ons uitgezocht. Onze eerste locatie was op een rots met als de achtergrond de zee. Hier leerde wij met natuurlijk licht te fotograferen en tegen de zonsondergang leerde we met off camera te flitsen. Uiteraard werden wij alle dagen goed voorzien van lekker eten en drinken. Ook kregen wij feedback op 10 eigen gemaakte foto’s, ontzettend spannend maar wel erg leerzaam. Daarnaast zagen wij een kick-ass nabewerking 😀 De volgende dag hebben wij met zonsondergang gefotografeerd bij gave oranje gekleurde rotsen. Tot slot kon met al het water op de achtergrond een dagje zwemmen in de prachtig blauwe zee niet ontbreken!

Uiteindelijk heb ik naast het feit dat ik veel heb geleerd op het gebied van bruidsfotografie een super toffe (kick-ass) ervaring gehad. Om dit met zo’n leuke groep te mogen ondernemen, kick ass! Ik kijk dan ook terug op een prachtige workshop die mij zeker heeft verder geholpen in de bruidsfotografie.

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.