Trouwboeken

Een persoonlijk samengesteld trouwalbum maakt de herinnering van julie bruiloft compleet! De albums zijn van de beste kwaliteit en worden zorgvuldig ontworpen naar jullie wensen. De foto’s van de bruiloft verdienen een perfecte afwerking zodat jullie nog lang kunnen nagenieten. De albums zijn vlakliggend ontworpen zodat de foto’s mooi doorlopen op beide pagina’s. De opmaak die Juliette fotografie verzorgt is rustig, chique en modern. De nadruk zal te allen tijde blijven liggen op jullie foto’s. Daarom zijn jullie er tijdens het gehele proces van het ontwerpen en opmaken van het trouwalbum tot aan de fotoselectie betrokken.

Album Basic

Dit luxe fotoalbum is van uiterst goede kwaliteit. Dit kan je merken aan de verdikte bladzijdes en een prachtige afwerking. Deze boeken worden met de hand ingebonden waarbij de schutbladen met linnen worden afgewerkt. Daarnaast kan je de kaft in maar liefst twintig diverse kleuren bestellen. Tevens is het mogelijk om twee kleuren te combineren.

Album Pakket

Dit pakket bestaat uit één album Basic en twee kleinere ‘Parents’ albums die van dezelfde kwaliteit zijn. Daarnaast wordt het Basic album geleverd met een luxe bewaarkoffer. Deze albums zijn zowel met foto als zonder foto op de voorkant te bestellen. Daarnaast kan je de kaft in vele diverse kleuren bestellen.

Album Modern

Dit fotoalbum is van dezelfde kwaliteit als het Basic album, alleen is de afwerking van de kaft anders. De kaft bestaat uit een foto op acryl glas wat een moderne uitstraling geeft. Ook dit boek wordt met de hand ingebonden. Daarnaast is de kaft beschikbaar in diverse kleuren.

Album Exclusief

Album Exclusief is uniek op diverse manieren. Op de voorkant van het album worden de afbeeldingen verzonken met een geborsteld aluminiumframe. Hierdoor krijgt het album een strak, maar vooral modern karakter. Dit boek kan geleverd worden met een luxe bewaardoos waardoor het totaalplaatje compleet is. De luxe bewaardoos is een houten kist, bekleed met leer en stof.

Ben je geïnteresseerd geraakt in een bruidsreportage door Juliette fotografie? Vraag dan vrijblijvend een kennisgesprek aan waarin Juliette fotografie de diverse mogelijkheden voor jouw bruiloft graag aan je voorlegt.