Workshop fotografie

Voor deze fotografiecursussen moet u in het bezit zijn van een camera die u handmatig kunt instellen, deze kunt u eventueel ook te lenen. Voor de Photoshop cursus kunt u het beste een eigen laptop meenemen met daarop Photoshop geïnstalleerd. Dit is echter niet noodzakelijk. Tijdens de cursus zal er veel aandacht zijn voor vragen en eigen inbreng! Daarnaast krijgt u tijdens de workshop een boekje als naslagwerk.

Alle soorten fotografie
In deze workshop leert u meer uit uw camera te halen en leert u de basis van het fotograferen. Tijdens de workshop zal de techniek van het fotograferen besproken worden. Denk hierbij aan diafragma, sluitertijd en ISO, maar ook over beeldaspecten zoals standpunt, compositie en afsnijding. Daarnaast krijgt u handige tips en tricks over het gebruik van licht. Maar het leukste moet nog komen: de theorie wordt direct in de praktijk gebracht. U gaat direct in praktijk brengen wat u geleerd heeft, dit is namelijk de beste manier om het te leren! Uiteraard zal dat onder begeleiding van Juliette fotografie zijn. Deze workshop bestaat uit twee uur theorie en één uur praktijk. Tijdens het praktijk gedeelte kan er gekozen worden voor een mens of hond om op te oefenen.

Paardenfotografie
In deze workshop leert u eerst goed om te gaan met uw camera. Hierbij is er vooral aandacht voor de techniek, hoe u een foto beeldend sterker kan maken en hoe u gebruik moet maken van de lichtinval. Er wordt tijdens deze workshop vooral in gegaan op hoe Juliette fotografie dit gebruikt tijden het fotograferen van paarden. Enkele dingen die u leert tijdens deze workshop is het maken van actiefoto’s, blackfoto’s en het maken van foto’s in moeilijke omstandigheden, denk aan bijvoorbeeld een binnenbak. Deze workshop bestaat uit twee uur theorie en één uur praktijk.

Photoshop
Deze Photoshop workshop is voor iedereen interessant. Niet alleen voor fotografen, maar ook voor mensen die willen leren een foto nabewerken. Dit is een perfecte aanvulling op één van de drie voorgaande workshops, maar kan ook als uitbreiding worden gekozen wanneer u al goed kunt fotograferen. Hierbij leert u op een interactieve manier met Photoshop om te gaan waarbij u direct naslagwerk maakt.  Zo leert u bijvoorbeeld touwtjes/paddock of een longeerlijn weg te werken, maar ook beelden vrijstaand maken en achter af bewerken. Tevens is er veel aandacht voor vragen of wensen. Daarom zal er van tevoren aan u gevraagd worden wat u graag wilt leren. Neem daarnaast vijf eigen gemaakte foto’s mee zodat die tijdens de workshop geanalyseerd kunnen worden. De Photoshop workshop duurt in totaal drie uur.

Combiworkshop
De combi workshop is een samenvoeging van een van de fotografieworkshops met een Photoshop workshop en duurt een hele dag. In de ochtend wordt er gestart met de fotografieworkshop, waarna er een korte pauze wordt gehouden om vervolgens verder te gaan met de Photoshop workshop. Het leukste van deze workshop is dat u het hele proces van een foto meemaakt, van de voorbereiding tot aan de afwerking!

Prijzen workshops

Volg een drie uur durende workshop waarbij je leert meer uit je camera te halen door handmatig te fotograferen, het is een workshop met zowel theorie als praktijk.

  • € 200,- privé workshop

Combi workshop
Privé workshop fotografie en Photoshop bedraagt
€ 325,-

Groepscombi workshop
Een groepsworkshop á 6 uur is € 150,-
Een groepsworkshop á 3 uur is €   90,-


Lightroom/Photoshop workshop

Er zijn weer twee data waarop je kan inschrijven, ditmaal voor een Lightroom/Photoshop workshop. Maak nu gebruik van het het voordelige tarief van € 150,-! De workshop is van 09:00 t/m 16:00 uur inclusief lunch op zaterdag 16 december 13 januari 2018.

Aanmelding kan via het contact formulier of stuur een email naar info@juliettefotografie.nl