Xpozer

08 jan Xpozer

Sinds enige tijd bied ik een nieuw product aan genaamd Xpozer. Ik ben zo enthousiast over dit product dat ik dit middels deze blog graag met jullie wil delen.

Een Xpozer is een fotoproduct die vrij van de muur hangt zonder dat er een omlijsting nodig is. Hierdoor gaat alle aandacht naar de foto uit. De foto wordt haarscherp afgedrukt op een fotografische folie zonder enige doek-structuur zoals bekend van een canvas. Daarnaast zorgt de matte afwerking ervoor dat de Xpozer niet reflecteert hierdoor is de foto vanuit elke hoek mooi te zien is.

De Xpozer is in verschillende maten en verhoudingen te verkrijgen en wordt geleverd in een doos waarin de foto is opgerold tezamen met het frame (inclusief muurbevestiging). Het frame zet je met behulp van een duidelijke handleiding eenvoudig in elkaar. Ze hebben zelfs een instructiefilmpje gemaakt. Daarnaast zorgt het frame ervoor dat de foto gespannen wordt waardoor de Xpozer vrij van de muur komt te hangen. Dit zorgt er volgens weer voor dat er een mooie slagschaduw op de muur komt. Dit ziet er erg sjiek uit!

Misschien wel het grootse voordeel van dit product is dat je een wisselfoto kan bestellen. Dit betekend dat je alleen de foto opnieuw hoeft te bestellen en dus niet het frame. Dit is hetgeen wat de meeste fotoproducten duur maakt.  Tevens is de prijs-kwaliteit verhouding erg goed van de Xpozers. Het is namelijk goedkoper dan een canvas of een afdruk met een lijst en naar mijn idee veel mooier! Dit is dan ook de reden dat ik meerdere Xpozers in mijn huis heb hangen en dit nu ook aanbied aan mijn klanten 😀

12610_2173610_2177610_2194610_2202610_2212610_2216610_2222

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.