Juliette fotografie

  • bruiloften
  • photoshoot
  • bedrijven
  • paarden

Bedrijven

Heeft u een foto van Juliette fotografie gezien die u graag wilt kopen voor commerciële doeleinden? Dan kunt u een mailtje sturen om welke foto het gaat. Eventueel kan ik meer foto’s in mijn archief vinden die passend kunnen zijn voor uw wensen.

Voor zowel stockfoto’s als een op maat gemaakte fotoreportage kunt u vrijblijvend een offerte opvragen.

Juliette fotografie levert al jaren sfeerfoto’s aan bedrijven. Daarnaast maakt Juliette foto’s voor magazines, kranten en boeken. Deze foto’s zorgen ervoor dat een product of dienst beter wordt verkocht. Hierbij is sfeer en kleurgebruik erg belangrijk en staan de wensen van het bedrijf centraal!

Naast de mogelijkheid om stockfoto’s uit haar ruime portfolio te bestellen kan er ook gekozen worden om commerciële foto’s speciaal op maat te laten maken. Denk hierbij aan foto’s voor op een website, een magazine, reclamemateriaal of een kalender. Mocht u speciale wensen hebben dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

ENKELE BEDRIJVEN WAAR JULIETTE FOTOGRAFIE OPDRACHTEN VOOR HEEFT GEDAAN

Portfolio

Op onze website zijn onze Algemene voorwaarden en ons Privacy- en Cookiebeleid van toepassing. Door het verdere gebruik van onze website ga je hiermee akkoord.