Bruiloft fotograferen door Juliette Fotografie

Welkom in mijn bruiloft portfolio. Erg leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn portfolio’s om te zien of onze stijl en werkwijze bij jullie past. Voordat jullie verder kijken kan ik jullie in ieder geval alvast vertellen dat onze aanpak persoonlijk en professioneel is, wij doen er alles aan om jullie dag zo mooi mogelijk vast te leggen! Hierbij vinden we het heel belangrijk om júllie verhaal zo persoonlijk mogelijk vast te leggen in combinatie met een creatief randje van onze kant. Mijn fotografie omschrijf ik als kleurrijk, warm, eigentijds en spontaan.

Geïnteresseerd geraakt? Neem dan vooral contact op via email, dan kan ik jullie nog veel meer informatie geven. Ook is het mogelijk om vrijblijvend een online kennismakingsgesprek aan te vragen of om gezellig bij ons thuis in Arnhem langs te komen.

investeringen →

Galerij

Omdat beeldtaal nou eenmaal mijn kracht is, laat ik je graag veel portfolio’s en galeries van een hele bruiloft zien. Zo krijg je een indruk van hoe een volledige reportage een compleet verhaal vertelt. Kijk, geniet en wie weet doe je nog leuke inspiratie op ook! 

meer bruiloften →

Galerij

Omdat beeldtaal nou eenmaal mijn kracht is, laat ik je graag veel portfolio’s en galeries van een hele bruiloft zien. Zo krijg je een indruk van hoe een volledige reportage een compleet verhaal vertelt. Kijk, geniet en wie weet doe je nog leuke inspiratie op ook! 

meer bruiloften →

Pakket 1 - €1499

Bij pakket 1 krijgen jullie een luxe fotoalbum met daarbij de keuze uit 25 verschillende soorten covers.

Dit pakket is inclusief:

6 uur achtereenvolgend fotograferen
400 foto’s hoge resolutie
Luxe fotoalbum 25x20 cm
Online kennismakingsgesprek
Reiskosten door heel Nederland
 

neem contact op →

Pakket 2 - €1999

Dit pakket bevat 8 uur fotgrafie en een groter luxe fotoalbum. Daarnaast komt er een extra assistent fotograaf mee die de hele dag assisteert en belangrijke momenten van een andere hoek fotografeert.

Dit pakket is inclusief:

8 uur achtereenvolgend fotograferen
500 foto’s hoge resolutie
Luxe fotoalbum 35x25 cm
Online kennismakingsgesprek
2e assistent fotograaf (voor € 799,- te upgraden naar videograaf)
Dronefoto’s

neem contact op →

Pakket 3 - €2299

Hieronder vinden jullie pakket 3. Naast het handgemaakte album ontvangen jullie ook een handgemaakte bewaarbox.

Dit pakket is inclusief:

10 uur achtereenvolgend fotograferen
600 foto’s hoge resolutie
Luxe fotoalbum met bewaarbox 35x25 cm
Online kennismakingsgesprek
2e assistent fotograaf (voor € 999,- te upgraden naar videograaf)
Dronefoto’s

neem contact op →

Pakket 4 - €2699

Mag er geen moment van jullie dag gemist worden? In dit pakket zijn jullie en jullie ouders voorzien van een mooi fotoalbum naast de hele dag fotografie. Naast het feit dat jullie zelf een luxe fotoalbum krijgen met bewaarbox, ontvangen jullie ook twee parent albums die als (huwelijks)cadeau weggeven kunnen worden aan bijvoorbeeld de ouders.

Dit pakket is inclusief:

12 uur achtereenvolgend fotograferen
700 foto’s hoge resolutie
Luxe fotoalbum met bewaarbox 35x25 cm
Luxe parent fotoalbum 25x19 cm (2x)
Online kennismakingsgesprek
2e assistent fotograaf (voor € 1199,- te upgraden naar videograaf)
Dronefoto’s

neem contact op →

Elkjar & Michelle

"Begin november hebben wij een geweldige bruiloft mogen hebben die heel mooi is vastgelegd door Juliette en Tibor. Niet alleen het contact vooraf en de gezelligheid op de dag zelf was super, maar ook de resultaten die wij inmiddels allemaal binnen hebben zijn meer dan wij hebben mogen dromen. Nog steeds horen wij van gasten hoe mooi de foto's zijn. Naast foto's zijn er ook video opnames gemaakt die gemonteerd zijn in een korte film/documentaire. Ook dit is echt prachtig gedaan waardoor we de hele dag weer helemaal opnieuw beleven."

"Nog steeds horen wij van gasten hoe mooi de foto's zijn"

Jan & Eliza

"Juliette en Tibor hebben ervoor gezorgd dat wij iedere dag kunnen nagenieten van onze onvergetelijke trouwdag. Vanaf het kennismakingsgesprek tot aan het fotoalbum verliep alles buitengewoon goed. Onze verwachtingen zijn meer dan overtroffen door het ongelooflijke eindresultaat. Zonder dat we het eigenlijk in de gaten hadden zijn er prachtige foto’s gemaakt. Dit verliep op een natuurlijke en ontspannen manier en niet te vergeten, met de nodige humor erbij. Juliette en Tibor maakten echt onderdeel uit van ons gezelschap en dat zie je terug in de oprechte, spontane en prachtige foto’s. Wij kunnen Juliette en Tibor van harte bij iedereen aanbevelen!"

"oprechte, spontane en prachtige foto’s"

Arend & Carly 

"Juliette heeft (samen met Tibor) geweldige foto’s gemaakt. Ze heeft geen moment gemist, terwijl wij niet in de gaten hadden dat ze een foto aan het maken was. Onze gasten waren ook heel enthousiast over Juliette. De dag na onze trouwdag heeft Juliette een paar foto’s via WhatsApp gestuurd, zodat we meteen een paar foto’s konden delen. Snel daarna (na 3 weken) konden we alle foto’s bekijken om een selectie te maken voor ons trouwalbum."

"Onze gasten waren ook heel enthousiast over Juliette."

Wij passen perfect bij jullie als jullie...

V

van kleurrijke, warme en spontane foto's houden.

V

persoonlijk contact belangrijk vinden. 

V

willen dat wij al jullie zorgen uit handen nemen. 

V

kwaliteit en creativiteit belangrijk vinden. 

BOEKEN >

Bruidsalbums

Juliette fotografie levert uitsluitend bruiloft pakketten met handgemaakte fotoboeken. We staan voor een kwaliteit waarin we bruidsparen volledig willen ont-zorgen, de beste kwaliteit willen leveren, maar we jullie natuurlijk wel willen betrekken in het gehele proces. Zo kan je bijvoorbeeld zelf de keuze maken welke foto’s je in het album wilt hebben en zijn er feedback rondes voor het ontwerp van het album. Hierdoor creëren we uiteindelijk samen een geweldig eindproduct als herinnering aan jullie bruiloft, iets waar jullie je hele leven met trots op terug kunnen kijken! 

Wat betreft de albums is de keuze reuze: een linnen, (kunst)leren of suède omslag? Een foto, tekst of een eigen ontworpen laser-etching op de voorkant? De mogelijkheden zijn eindeloos, zodat jullie album echt bijzonder en persoonlijk wordt. Willen jullie naast een trouwalbum voor jullie zelf ook een luxe bewaardoos of een heel pakket met ouderalbums? Ook dat kan geleverd worden, zo heb je direct een persoonlijk cadeau om je ouders te verrassen! De leukste verrassing die je als ouder kan wensen.  

album informatie

DE MEEST GESTELDE VRAGEN

FAQ

Hebben jullie nog vragen over de fotoshoot, onze diensten, videografie, of iets anders? Bekijk onze FAQ pagina voor alle antwoorden!

NAAR FAQ PAGINA >

Dankjewel voor je bericht!

Contact

Contact? Heel graag! Je kan natuurlijk altijd een email sturen, maar even bellen of een whatsappje mag ook. Ik kom graag met je in contact, beantwoord al je vragen en geef met alle liefde meer toelichting of informatie. Spreken we elkaar snel?

PRIVACY POLICY

© Juliette fotografie