Juliette fotografie

  • bruiloften
  • photoshoot
  • bedrijven
  • paarden

Album Basic

Dit luxe fotoalbum is van uiterst goede kwaliteit. Dit kan je merken aan de verdikte bladzijdes en een prachtige afwerking. Deze boeken worden met de hand ingebonden waarbij de schutbladen met linnen worden afgewerkt. Daarnaast kan je de kaft in maar liefst twintig diverse kleuren bestellen. Tevens is het mogelijk om twee kleuren te combineren.
Neem contact op

Album Pakket

Dit pakket bestaat uit één album Basic en twee kleinere ‘Parents’ albums die van dezelfde kwaliteit zijn. Daarnaast wordt het Basic album geleverd met een luxe bewaarkoffer. Deze albums zijn zowel met foto als zonder foto op de voorkant te bestellen. Daarnaast kan je de kaft in vele diverse kleuren bestellen.
Neem contact op

Album Modern

Dit fotoalbum is van dezelfde kwaliteit als het Basic album, alleen is de afwerking van de kaft anders. De kaft bestaat uit een foto op acryl glas wat een moderne uitstraling geeft. Ook dit boek wordt met de hand ingebonden. Daarnaast is de kaft beschikbaar in diverse kleuren.
Neem contact op

Album Exclusief

Album Exclusief is uniek op diverse manieren. Op de voorkant van het album worden de afbeeldingen verzonken met een geborsteld aluminiumframe. Hierdoor krijgt het album een strak, maar vooral modern karakter. Dit boek kan geleverd worden met een luxe bewaardoos waardoor het totaalplaatje compleet is. De luxe bewaardoos is een houten kist, bekleed met leer en stof.
Neem contact op
Op onze website zijn onze Algemene voorwaarden en ons Privacy- en Cookiebeleid van toepassing. Door het verdere gebruik van onze website ga je hiermee akkoord.