Juliette fotografie

  • bruiloften
  • photoshoot
  • bedrijven
  • paarden

Videografie

Het team van Juliette fotografie bestaat uit Juliette en Tibor, waarbij Tibor zich de laatste jaren heeft gespecialiseerd in videografie en alle zaken op de achtergrond regelt. Hierdoor kan Juliette fotografie de upgrade van assistent fotograaf naar videograaf voor een interessant tarief aanbieden. Het voordeel hierbij is dat wij volledig op elkaar ingewerkt zijn waardoor wij elkaar niet in de weg lopen. Vaak is dit met een 3e persoon of onbekende videograaf lastiger. Dit maakt ons naast een gezellig team ook een goed team.

Wanneer jullie voor videografie kiezen wordt er een highlight film gemaakt die tussen de 5 à 10 minuten duurt. Het is een vlot ge-edit filmpje waarbij alle belangrijke momenten van dag worden gemonteerd. Hierdoor kan je dag nog beter herbeleven. Niet alleen door de sfeervolle beelden, maar ook door de opgenomen teksten en muziek. Er wordt rechtsvrije muziek gebruikt en daarnaast kunnen jullie aangeven welke tekst jullie graag willen terug horen in jullie film. Zo kunnen wij via professionele zenders zuiver geluid opnemen, waaronder de gesproken tekst van de trouwambtenaar, de geloftes en de eventuele speeches.

Op onze website zijn onze Algemene voorwaarden en ons Privacy- en Cookiebeleid van toepassing. Door het verdere gebruik van onze website ga je hiermee akkoord.