Wanneer jullie voor videografie kiezen tijdens jullie bruiloft wordt er een highlight film gemaakt die tussen de 5 à 10 minuten duurt. Het is een vlot ge-edit filmpje waarbij alle belangrijke momenten van dag worden gemonteerd

Het team van Juliette fotografie bestaat uit Juliette en Tibor, waarbij Tibor zich de laatste jaren heeft gespecialiseerd in videografie en alle zaken op de achtergrond regelt. Hierdoor kan Juliette fotografie de upgrade van assistent fotograaf naar videograaf voor een interessant tarief aanbieden. Het voordeel hierbij is dat wij volledig op elkaar ingewerkt en ingespeeld zijn waardoor wij elkaar niet in de weg lopen. Dit maakt ons naast een gezellig team, ook een heel goed team!
Wanneer jullie voor videografie kiezen wordt er een highlight film gemaakt die tussen de 5 à 10 minuten duurt. Dit is een vlot ge-edit filmpje waarin alle belangrijke momenten van dag worden gemonteerd. Hierdoor kunnen jullie de dag nog beter herbeleven. Niet alleen door de sfeervolle beelden, maar ook door de opgenomen teksten en muziek. Er wordt rechtenvrije muziek gebruikt en daarnaast kunnen jullie aangeven welke tekst jullie graag willen terug horen in jullie film. Wij kunnen namelijk via professionele zenders zuiver geluid opnemen, waaronder de gesproken tekst van de trouwambtenaar, de geloftes en de eventuele speeches. Dit kan een hele waardevolle toevoeging zijn!

Ook is het mogelijk een bedrijfsvideo te laten maken, vraag naar de mogelijkheden! 

neem contact op →

PRIVACY POLICY

© Juliette fotografie