Dankjewel voor je bericht!

Contact

Contact? Heel graag! Je kan natuurlijk altijd een email sturen, maar even bellen of een whatsappje mag ook. Ik kom graag met je in contact, beantwoord al je vragen en geef met alle liefde meer toelichting of informatie.

"Spreken we elkaar snel?"

antwoord

Dit is zeker mogelijk! De pakketprijzen zijn richtlijnen qua mogelijkheden. Door middel van losse uren bij te boeken zijn de pakketten op maat te maken. Een los uur fotografie kost € 175,-. Mochten jullie ook voor videografie gaan dan kost een extra uur € 100,-. Het aantal uur foto en videografie zijn altijd gelijk aan elkaar. Totaal zou je dan € 275,- kwijt zijn per extra uur wanneer je voor beide kiest.

Natuurlijk hopen wij voor iedereen dat het een droge dag is. Nu is dit in de meeste gevallen ook zo! Mocht dit niet zo zijn dan zijn wij toch een grote voorstander van lekker buiten foto’s maken. Met een bruidsparaplu, af en toe schuilen en enige flexibiliteit komt het altijd goed! Daarnaast kunnen donkere wolken, regendruppels en mist heel sfeervol zijn op de foto. Toch liever een binnen locatie? Dan kan dit natuurlijk ook, we kunnen de mogelijkheden altijd bespreken.

Op een bruiloft gebeurt er veel, graag willen wij zoveel mogelijk vastleggen en snelheid in onze werkwijze houden. Met een assistent fotograaf hoeven wij geen moment te missen.
Juliette is de hoofdfotograaf en Tibor assisteert haar in alle activiteiten. Denk hierbij aan flitsers opzetten, een reflectiescherm vasthouden, ondersteunen bij de fotoshoot en belangrijke momenten fotograferen wij vanuit een andere invalshoek. Denk hierbij aan de ceremonie en het ontmoetingsmoment. Wij splitsen ons niet op tijdens een bruiloft.

Gelukkig zijn we niet zo snel ziek en mocht dat eventueel wel zo zijn dan proberen wij toch te komen. In geval van echte overmacht, zoals een ernstige ziekte, gebroken been of zoiets dan hebben we groot netwerk met talloze goede collega fotografen die we gaan benaderen.

Ja zeker! Het team van Juliette fotografie bestaat uit Juliette en Tibor, waarbij Tibor zich de laatste jaren heeft gespecialiseerd in videografie en alle zaken op de achtergrond regelt. Hierdoor kan Juliette fotografie voor een interessant tarief een pakketdeal aanbieden waarbij je de assistent fotograaf kan upgraden naar videograaf. Het voordeel hierbij is ook dat wij volledig op elkaar ingewerkt zijn waardoor wij elkaar niet in de weg lopen. Vaak is dit met een 3e persoon of onbekende videograaf lastiger, dit maakt ons naast een gezellig ook een goed team.

Het liefste willen wij minstens 1,5 uur hebben om op een relaxte manier een fotoshoot te doen. Dit is wel zonder reistijden en het liefst op maximaal 2 locaties. We kunnen dan in alle rust en op een ongedwongen manier fantastische foto’s maken die helemaal bij jullie passen!

Tibor maakt voor jullie een highlight film die tussen de 5 à 10 minuten duurt waarbij alle belangrijke momenten van de dag te zien zijn. Het is een vlot ge-edit filmpje waarbij er een documentaire van jullie trouwdag ontstaat. Hierdoor kan je dag nog beter herbeleven, niet alleen door de sfeervolle beelden maar ook door de opgenomen teksten en muziek. Er wordt rechtsvrije muziek gebruikt en daarnaast kunnen jullie aangeven welke tekst jullie graag willen terug horen in jullie film.

Ja graag! Wij eten graag mee om volledige gefocust te blijven en jullie dag geweldig te kunnen vastleggen! We verwachten niet een drie-gangen menu of dat wij bij jullie aan tafel zitten, maar een gevuld bordje eten zou erg fijn zijn! Juliette eet genoodzaakt glutenvrij, mocht dit een probleem zijn laat het vooral weten.

Wij leveren alleen complete pakketten waarbij alles inbegrepen is om zo de beste kwaliteit te kunnen leveren en jullie volledig te ontzorgen.

Dit mag zeker, leuk zelfs! Wij vragen wel om een naamsvermelding wanneer je deze plaats, de naam of website is hierbij voldoende.

Nadat jullie alle foto’s van de bruiloft ontvangen hebben op een speciaal voor jullie ontworpen website, krijgen jullie de kans om jullie 100 favoriete foto’s te selecteren. Met deze selectie ga ik een ontwerp maken voor jullie trouwalbum. Als deze klaar is krijgen jullie een voorbeeld te zien waarop jullie feedback kunnen geven, zo zorgen we samen dat het trouwalbum helemaal perfect naar jullie smaak is samengesteld!

Dit willen wij graag! Om te zorgen dat wij kunnen blijven bestaan is het belangrijk dat wij ons werk laten zien. Mocht je dit liever niet willen geeft dit voortijdig aan. Juliette fotografie gaat bij boeking ervan uit dat jullie akkoord gaan met deze voorwaarden. Natuurlijk gaat dit altijd in goed overleg.

Dit is zeker mogelijk, wel moet hiervoor tijd gereserveerd worden in de planning tijdens de bruiloft. Ook moeten wij dit vooraf weten zodat wij hiervoor extra appratuur kunnen meenemen. Wij bewerken dan een foto die we vooraf samen hebben besproken en sturen deze naar een lokale drukker in de buurt. Deze drukker wordt door het bruidspaar zelf geregeld en het is handig dat een van de gasten deze bedankkaartjes ophaalt. Zo kunnen wij zoveel mogelijk van jullie bruiloft vastleggen.

De fotoshoots hebben geen tijdslimiet waardoor er alle tijd genomen wordt om de mooiste foto’s te maken, wanneer jullie tevreden zijn met de foto’s is de fotoshoot afgelopen. Gemiddeld duurt een fotoshoot 1,5 uur.

Het kennismakingsgesprek vindt plaats via Skype om het zo vrijblijvend mogelijk te maken. Uiteraard is het ook mogelijk om bij ons in de studio in Arnhem langs te komen.

De reiskosten voor een fotoshoot bedragen € 0,35 per kilometer berekend op een retour vanaf postcode 6846RV. De afstand wordt via Google Maps berekend. Bij een bruidsreportage zit de reiskosten voor heel Nederland inbegrepen m.u.v. van de Waddeneilanden.

Het beste kan je kleding kiezen die rustig is en vermijd zoveel mogelijk teksten en figuren op de kleding. Het combineren van verschillende tinten en patronen in jouw kleding zorgt voor een mooi effect. Voorkom daarnaast harde contrasten zoals de combinatie zwart en wit. Over het algemeen komen zachte en natuurtinten beter tot zijn recht. Werk tevens met laagjes zodat je altijd kan variëren in kleding. Als je twijfelt over de combinatie neem dan voor de zekerheid verschillende setjes kleding mee. Wanneer je met meerdere mensen op de foto gaat stem dan jullie kleding op elkaar af, spreek bijvoorbeeld een kleur af of kies kleuren die dicht bij elkaar liggen.

De foto’s van een fotshoot worden uiterlijk binnen 10 werkdagen geleverd. Voor bruiloften geldt een termijn van 30 werkdagen.

Een extra persoon is handig, dit in verband met het reflectiescherm. Een tweede persoon kan nooit kwaad vooral niet bij een paardenfotoshoot. Stem kleding op elkaar af, niet te felle of te drukke kleding. Kies daarnaast kleuren die goed bij elkaar passen. Zachte kleuren zorgen voor een mooi effect! Ga je samen met jouw dier op de foto? Kies dan een kleur die dicht bij de kleur van het dier ligt. Kijk uit met grote contrasten zoals zwart en wit.
Bij een paardenfotoshoot is het belangrijk dat uw paard en tuig er netjes uitzien. Ook is een lederen halster of hoofdstel is erg mooi en leidt niet af. Checklist paardenfotoshoot: babydoekjes, snoepjes, vliegenspray, water op warme dagen en neem iets mee waar het paard van opkijkt.

Wanneer je een afspraak hebt staan voor een fotoreportage op locatie dan gaat de fotoreportage door op de voorwaarde dat het droog weer is. Bewolkt weer is geen enkel probleem en kan juist door het verspreide licht mooi zijn. Wanneer het regent kan de fotoreportage helaas niet doorgaan en wordt er kosteloos een nieuwe datum gepland. Indien de voorzichten slecht blijken te zijn wordt er van tevoren contact opgenomen.

Door middel van de nabestelpagina is het mogelijk om naast de geleverde foto’s nog extra foto’s te bestellen. Alle foto’s worden op hoge resolutie geleverd zonder watermerk. Uiteraard kan je zoveel foto’s bestellen als jezelf wil.

In eerste instantie maakt Juliette de eerste selectie van de foto’s. Hiermee kan Juliette de kwaliteit garanderen en de stijl accentueren. Vervolgens heb je de mogelijkheid om middels een nabestelpagina de onbewerkte foto’s te bekijken en eventueel na te bestellen. Wil je toch graag zelf een selectie maken, vraag dan naar de mogelijkheden.

PRIVACY POLICY

© Juliette fotografie