Juliette

He! Mijn naam is Juliette Laurant, een vlotte negentwintigjarige vrouw en woon in Arnhem samen met mijn man ‘ Tibor’ en zoontje ‘Bjorn’. Mijn fotografie is meer dan 10 jaar geleden uitgegroeid tot mijn grote passie: mijn eigen bedrijf ‘Juliette fotografie’. Samen met Tibor vorm ik een sterk team. Wij staan voor kwaliteit, vernieuwing en creativiteit. Onze stijl omschrijven wij als kleurrijk, warm, eigentijds en spontaan!

Tijdens mijn opleiding aan de kunstacademie is mijn passie voor fotografie nog meer gegroeid, hierbij heb ik mij gespecialiseerd als fotografie docent. Momenteel geef ik dan ook fotografie lessen om anderen te kunnen inspireren in mijn mooie vak! Vorig jaar ben ik mama geworden van Bjorn en sindsdien zie ik steeds meer in hoe belangrijk het is om foto’s te hebben van een zwangerschap, een newborn of van je gezin/familie. Dit is toch het belangrijkste wat je bezit! 


over mij

SKILLS

Ook zijn wij echte dierenvrienden: we hebben twee honden, twee katten en bijna 15 jaar een paard gehad, dus onze beestenbende is compleet! Ik vind deze gezelligheid bij ons thuis heerlijk om om mij heen te hebben. Veel mensen kennen mijn werk vanuit de paardenwereld, ik fotografeer nog steeds voor veel bedrijven en magazines.

De laatste jaren is het ook mogelijk om videografie of de drone bij te boeken. Tibor heeft zich namelijk de laatste jaren gespecialiseerd in de drone en in videografie. Samen vormen wij een sterk team waarbij niet alleen de samenwerking goed werkt, maar we elkaar ook versterken door onze karakters en kennis!

bruiloften

Kleurrijke, eigentijdse en spontane fotografie is de stijl waarin Juliette fotografeert!

spontaan

Door een ontspannen manier van omgang probeert Juliette iedereen een geweldige ervaring mee te geven!

paarden fotografie

Meer dan 10 jaar ervaring met paardenfotografie voor zowel particulieren als bedrijven!

creatief

Door weer en wind, regen of zonneschijn, Juliette maakt van elk moment iets bijzonders!

over mij

SKILLS

Tibor

Tibor, dertig jaar jong en een echte liefhebber van gadgets, is de steun en toeverlaat achter Juliette Fotografie. Van een assisterende rol tot videograaf is hij altijd opzoek naar de speciale momentjes, hij heeft oog voor detail en is erg vastberaden.

Tibor werkt als makelaar, maar is parttime gaan werken om Juliette zoveel mogelijk te ondersteunen in het bedrijf. Naast alle hulp die Tibor biedt is hij altijd in voor een grap of gekkigheid, met hem aan je zijde is er altijd sfeer!

over mij

SKILLS

technisch

Als liefhebber van de gadgets kan een drone niet ontbreken in zijn werk

sociaal

Tibor is altijd in voor een grap of gekkigheid. Met hem aan je zijde is er altijd sfeer!

oog voor detail

Van assisterende rol tot videograaf is hij altijd opzoek naar de speciale momentjes.


vastberaden

Tot het uiterste puntje zal hij gaan om de mooiste foto of video te maken.

over mij

SKILLS

Daarom kies je voor Juliette Fotografie

Wij werken altijd in een team

Gezamenlijk proberen wij om het beste foto-videografie totaalpakket leveren!

kleurrijk en eigentijds

Vol van kleur en contrast, sfeervol en uniek. Helemaal van nu, en toch tijdloos.

servicegericht

Van het begin tot het eind worden jullie betrokken in het ontwerp proces, zodat jullie ultieme album wordt ontworpen!

Dankjewel voor je bericht!

Contact

Contact? Heel graag! Je kan natuurlijk altijd een email sturen, maar even bellen of een whatsappje mag ook. Ik kom graag met je in contact, beantwoord al je vragen en geef met alle liefde meer toelichting of informatie. Spreken we elkaar snel?

PRIVACY POLICY

© Juliette fotografie