Bestelsessie
Zo'n twee à drie weken na de fotoshoot verwelkom ik jullie graag in mijn studio in Huissen voor een bestelsessie. Samen bekijken we de de foto's en de verschillende fotoproducten. Mochten jullie een album gekozen hebben dan bekijken we het ontwerp van jullie album samen en als er feedback is, passen we die meteen aan. Wil je echt iets moois aan de muur en een uniek product? Tijdens de ongeveer 45 minuten durende bestelsessie maken we jullie bestelling helemaal af. Zo heb je na één bezoek alles geregeld en kunnen jullie volop genieten van jullie fotoproducten!

Leveren kunstwerk aan de muur,  fotoproducten & digitale bestanden
Dit is het aller leukste moment! Jullie kunstwerk is af! Digitale bestanden zijn natuurlijk geweldig, maar laten we eerlijk zijn, ze verdwijnen al snel in de digitale wirwar van je telefoon. Door te kiezen voor een van onze exclusieve fotoproducten heb je niet alleen de beste kwaliteit, maar ook een uniek kunstwerk aan de muur waarmee jullie iedereen gaan verbazen!  Blader door jullie prachtige handgemaakte fotoalbum of bewonder jullie unieke kunstwerk aan de muur. 

Juliette fotografie staat voor volledige ontzorging, het leveren van de beste kwaliteit en warm klantcontact! Om dit te bereiken begeleiden we niet alleen de fotoshoot, maar ook het selecteren van de foto’s, het maken van het fotoalbum en het uitzoeken van de beste fotoproducten zodat jullie nog jaren lang kunnen genieten van een prachtig kunstwerk! 

Voor de fotoshoot
Wanneer jullie nog vragen hebben voor de fotoshoot mogen jullie gerust mailen, bellen of simpelweg Whatsappen. Zo kunnen we bijvoorbeeld even snel bespreken welke kleding jullie het beste kunnen dragen, maar ook andere vragen zijn meer dan welkom. Ook is het mogelijk gebruik te maken van mijn client closet tijdens de fotoshoot. 

Fotoshoot
Tijdens de fotoshoot nemen we alle tijd om jullie wensen uitgebreid te bespreken. Ontspanning staat voorop, want alleen zo kunnen we niet alleen de beste, maar ook de meest spontane shots vastleggen. De fotoshoot kan binnen in mijn studio in Huissen plaatsvinden voor een gezin. Grote familie's kunnen eventueel los gefotografeerd worden. Maar als jullie de voorkeur geven aan een fotoshoot in de open natuur, dan kunnen we ook een fotoshoot op locatie regelen. Voor dit soort fotoshoots zijn de Posbank of de Rijkerwoerdseplassen een van mijn favoriete plekken.

Werkwijze fotoshoots

5 digitale foto's hoge resolutie
Duur fotoshoot 60 minuten 
Bestelsessie in studio in Huissen
Gebruik van client closet tijdens de fotoshoot
Locatie studio Huissen
Haar en visagie vanaf 145 euro p.p. bij te boeken

Tijdens het bestellen begeleiden we je stap voor stap bij het kiezen van foto's en laten we de mooiste fotoproducten zien, waardoor je een unieke en onvergetelijke bestelervaring hebt.

Fotoshoot in de studio: 249,-

Maak je veel te weinig foto’s van je kinderen of gezin? Veranderen jouw jonge kinderen ook zo ontzettend snel in hele korte tijd? Dan is het nu tijd om jullie kind of het hele gezin te laten vastleggen tijdens een studioshoot.  Deze portretten zijn puur, tijdloos en met zorg gefotografeerd en nabewerkt. 

Daarnaast bied ik fotoshoots aan met een fantastische belichting in de studio met een warme bruine, zwarte of beige achtergrond. De studio in geschikt voor losse portretten of  gezinnen. 

vanaf 249,-

Fotoshoot in de studio

Tijdens het bestellen begeleiden we je stap voor stap bij het kiezen van foto's en laten we de mooiste fotoproducten zien, waardoor je een unieke en onvergetelijke bestelervaring hebt.

5 digitale foto's hoge resolutie
Duur fotoshoot 60 minuten 
Bestelsessie in studio in Huissen
Gebruik van client closet tijdens de fotoshoot
Locatie gekozen door de klant 
(exclusief reiskosten, 0,35,- per kilometer vanaf 6846RV)

Fotoshoot op locatie: 249,-

Een zwangerschapsshoot, een shoot van je kindjes of van het hele gezin gaat, het zijn bijzondere momenten waar je met veel gevoel na terug kijkt. Een herinnering om te koesteren, daarvoor ga ik zorgen! Een fotoshoot kan geboekt worden op een prachtige locatie in de natuur, zo kom ik bijvoorbeeld graag op de Posbank. 

Niet alleen tijdens de fotoshoot wordt er met aandacht naar geweldige foto's gekeken, maar je wordt ook begeleid tijdens een bestelsessie waarin je geholpen wordt de foto's te kiezen en de mooiste fotoproducten te zien krijgt. Laten we samen een herinnering maken!

vanaf 249,-

Fotoshoot op locatie

"Een echt kunstwerk
aan jullie muur!"

volgende

vorige

CLIENT CLOSET

DE MEEST GESTELDE VRAGEN

FAQ

Hebben jullie nog vragen over de fotoshoot, onze diensten, videografie, of iets anders? Bekijk onze FAQ pagina voor alle antwoorden!

NAAR FAQ PAGINA >

PRIVACY POLICY

© Juliette fotografie