Portfolio

Bekijk hieronder de verschillende portfolio's en laat je inspireren! Hopelijk zien we elkaar tijdens een fotoshoot. 

Elkjar & Michelle

"Begin november hebben wij een geweldige bruiloft mogen hebben die heel mooi is vastgelegd door Juliette en Tibor. Niet alleen het contact vooraf en de gezelligheid op de dag zelf was super, maar ook de resultaten die wij inmiddels allemaal binnen hebben zijn meer dan wij hebben mogen dromen. Nog steeds horen wij van gasten hoe mooi de foto's zijn. Naast foto's zijn er ook video opnames gemaakt die gemonteerd zijn in een korte film/documentaire. Ook dit is echt prachtig gedaan waardoor we de hele dag weer helemaal opnieuw beleven."

"Nog steeds horen wij van gasten hoe mooi de foto's zijn"

Jan & Eliza

"Juliette en Tibor hebben ervoor gezorgd dat wij iedere dag kunnen nagenieten van onze onvergetelijke trouwdag. Vanaf het kennismakingsgesprek tot aan het fotoalbum verliep alles buitengewoon goed. Onze verwachtingen zijn meer dan overtroffen door het ongelooflijke eindresultaat. Zonder dat we het eigenlijk in de gaten hadden zijn er prachtige foto’s gemaakt. Dit verliep op een natuurlijke en ontspannen manier en niet te vergeten, met de nodige humor erbij. Juliette en Tibor maakten echt onderdeel uit van ons gezelschap en dat zie je terug in de oprechte, spontane en prachtige foto’s. Wij kunnen Juliette en Tibor van harte bij iedereen aanbevelen!"

"oprechte, spontane en prachtige foto’s"

Arend & Carly 

"Juliette heeft (samen met Tibor) geweldige foto’s gemaakt. Ze heeft geen moment gemist, terwijl wij niet in de gaten hadden dat ze een foto aan het maken was. Onze gasten waren ook heel enthousiast over Juliette. De dag na onze trouwdag heeft Juliette een paar foto’s via WhatsApp gestuurd, zodat we meteen een paar foto’s konden delen. Snel daarna (na 3 weken) konden we alle foto’s bekijken om een selectie te maken voor ons trouwalbum."

"Onze gasten waren ook heel enthousiast over Juliette."

Dankjewel voor je bericht!

Contact

Contact? Heel graag! Je kan natuurlijk altijd een email sturen, maar even bellen of een whatsappje mag ook. Ik kom graag met je in contact, beantwoord al je vragen en geef met alle liefde meer toelichting of informatie. Spreken we elkaar snel?

PRIVACY POLICY

© Juliette fotografie