Bedrijfsreportage fotografie

Mijn kracht is een sfeer overbrengen en hierdoor verkoopt een product of dienst beter. Zoals je kan zien in mijn portfolio is een bedrijfsreportage van mij altijd uniek, ik probeer zo dicht mogelijk bij de sfeer uit te komen die jij wilt overbrengen naar je klant. Of dit nu een modeshoot is, een brandingshoot of een productshoot, ik kan je met bijna alles helpen! De fotoshoot is altijd op locatie of we kunnen samen naar een passende locatie zoeken. 

We beginnen met het kiezen van een passende aanpak waarna we samen een sfeer gaan bepalen. Dit kan via de mail of telefonisch vooraf, het maken van een moodboard kan hierbij helpen. Een bedrijfsreportage of brandingshoot is al mogelijk vanaf €399,- exclusief BTW. Aangezien de wensen verschillend kunnen zijn maak ik hiervoor graag een offerte op maat. Vermeld hierbij de wensen, hoeveelheid gewenste foto's en verwachten tijd van de reportage. 

neem contact op →

vanaf €299

vanaf €399

highlights in de media

volgende

vorige

bekijk de galerij

Bedrijfsvideo

Elke bedrijfsvideo die wij maken is op maat gemaakt en gericht op het vastleggen van de essentie van jouw onderneming. We starten met het kiezen van een passende aanpak, waarbij we samen de juiste sfeer bepalen. Dit kan plaatsvinden via mail of telefoon, en het gebruik van een moodboard kan hierbij helpen. Jouw bedrijfsverhaal verdient een beeld dat past bij de doelgroep, en wij zijn er om ervoor te zorgen dat we dat perfect vastleggen. Onze opnames vinden altijd op locatie plaats, of we kunnen gezamenlijk een geschikte locatie verkennen die aansluit bij de gewenste sfeer. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van geluid, een voiceover & indien mogelijk het maken van drone opnames. 

Een bedrijfsreportage is al mogelijk vanaf €999,- exclusief BTW. Aangezien elke onderneming uniek is en wensen kunnen variëren, maak ik graag een offerte op maat die perfect aansluit bij jouw specifieke vereisten.  

Bedrijfsvideo De Woerdt

Drone opname bedrijf

Meer over Tibor's videografie weten? Bekijk www.laurantvideografie.nl

Portfolio
bedrijven

Zoals je kan zien in mijn portfolio is een bedrijfsreportage van mij altijd uniek, ik probeer zo dicht mogelijk bij de sfeer uit te komen die jij wilt overbrengen naar je klant. 

PRIVACY POLICY

© Juliette fotografie