Academy voor fotografen:
Coaching, cursussen & presets!

100% gáán, dat leer je bij Juliette Fotografie!

In de online cursussen leer ik je op verschillende niveaus de fijne kneepjes van het vak! Net zo kunnen editten als ik? Kan gewoon! Alles uit je camera halen op een simpele manier? Ik leg het je praktisch uit met superleuke oefeningen. 

02

Sprankelend, eerlijk en 100% gáán. Dat is mijn coaching. Met mijn expertise (als succesvol fotograaf, coach én mama) help ik je alles uit jouw bedrijf halen. Samen zetten we stappen en groei je maximaal als fotograaf!

03

Kleurrijke, heldere en warme presets! Een preset is als een magisch recept voor je foto's. Het is een vooraf ingestelde combinatie van bewerkingen die je met slechts één klik kunt toepassen. 

Bekijk hier de academy →

coachingtraject bekijken →

Zie hier de preset pakketten →

Zet 7 APRIL vast in je agenda, op deze datum wordt dit jaar de tofste bruidsfotografie voor startende bruidsfotografen gegeven! 

Zou jij de stap willen zetten op de beginnen met bruidsfotografie? Of heb jij pas een paar bruiloften per jaar staan? Dan ga ik je next level helpen tijdens deze waardevolle dag!

"Wil jij starten met bruidsfotografie of meer bruiloften per jaar?"


buirdsfotografie workshop
23 maart & 7 APRIL bij de lage oorspong in Oosterbeek

lees hier meer →

Zo blijf je groeien als fotograaf én kun je de kwaliteit leveren waar je trots op bent!

neem contact op →

“Ooh, kan het ook zó?”
JA! Ik leer je een nieuwe wereld kennen
en help je groeien als fotograaf!

De één vindt camera-instellingen voor een bruiloft lastig, de ander kan geen leuke familieshoot-klanten vinden of stoeit met efficiënt ondernemen (en eerlijk: de combinatie met een gezin is best uitdagend!). Met meer dan tien jaar ervaring snap ik de worsteling van het ondernemen. Maar ik ken ook het succes met mijn steady 10K-maanden en vier de ‘Woehoe!’ wanneer het lukt. Ik kan met de allerleukste klanten werken én combineer dat heel goed met ‘mama-zijn’. Daar ga ik van áán. 

Ik geloof heilig in iets niet moeilijker maken dan het is. Het kán ook simpel!
En ik geloof dat ook in jouw bedrijf alle stukjes op hun plek kunnen vallen. Dat je er met concrete verbeterpunten alles uit kunt halen. Met uitleg en opdrachten in een cursus, tips en inspiratie tijdens een workshop of eerlijke feedback tijdens coaching. Met eindeloos veel ‘Ooh, kan het ook zó!’-momenten. En dat op de zo bekende, enthousiaste ‘Juliette’-aanpak.

Dit mag je verwachten:
Kijk, zo leer je écht iets
Coaching en training op een manier waar je écht iets van leert: mijn didactische skills, superheldere uitleg en opdrachten die jou verder brengen als fotograaf. Waarom moeilijk doen als het ook simpel kan?
Technische skills simpel geleerd
Ik leer je alles over lichtinval, camera-instellingen en standpunten. Op de toegankelijke manier die je van me gewend bent!
Van ‘meh..’ naar ‘Woehoe!’
Ik denk mee met hoe jij het meeste uit jouw bedrijf haalt: niet meer stoeien met het ondernemen, maar stappen maken met de leukste opdrachten. Verwacht eerlijke tips en to the point feedback waarmee jij alleen het beste uit jezelf haalt.
Editten in stijl
Fotograferen is een vak, maar bewerken ook! Een eigen sfeer is authentiek en overtuigt klanten om voor jou te kiezen. Ik leer je een eigen edit-stijl ontwikkelen. 

Jouw potentie, wil om te groeien en jouw doelen.
+
Mijn creatieve ideeën, eerlijke expertise, jarenlange ervaring en sprankelende motivatie.
=
100% gáán. Dóen. Maximaal ontwikkelen, er alles uit halen.

Succesvol en simpel? Dat gaat perfect samen! Leer hoe je een booming bedrijf combineert met je sociale gezinsleven

Over Juliette - Juliette Fotografie
Kleurrijk, warm, eigentijds en spontaan. Zo kun je mij én mijn fotografiestijl wel omschrijven. Al meer dan tien jaar onderneem ik succesvol als fotograaf. De laatste jaren ga ik als een raket met meer dan €100.000(!) omzet per jaar. En nee, ik werk niet 24/7. In tegendeel! 

Ik leg prachtige bruiloften vast, werk als hoofdfotograaf voor Penny met shoots in het buitenland, doe verschillende familieshoots en maak foto’s voor bedrijven. Zoveel combineren? Ja, dat kan dus (óók met een gezin en de zorg voor mijn zoontje)! 

En ik vind het geweldig om jou te leren hoe dat werkt. Als coach, in de academy of tijdens een workshop. Online of vanuit mijn prachtige daglichtstudio in Arnhem. Jij mag jouw potentie he-le-maal waarmaken. Samen ontdekken we hoe je alles kunt bereiken waar je in gelooft! Op een to the point manier (ik werkte lang als als eerstegraads fotografiedocent om te ontdekken hoe je anderen écht iets leert), met eerlijke feedback, duidelijke tips en creatieve opdrachten. 

Ben jij er ook klaar voor om te leren hoe je écht boven jezelf uitstijgt? 

Ja, ik wil graag kennismaken!

Ik help je met fotografievaardigheden, het vinden van je passie of het overwinnen van obstakels. Samen gaan we ervoor!

naar podcast→

Met zóveel avonturen in 10 jaar ondernemerschap als fotograaf én mooie dromen voor de toekomst (hallo nieuwe daglichtstudio!), inspireer ik je jouw eigen doelen te bereiken! 

Ik vertel je over het moederschap in combinatie met mijn bedrijf, weid uit over valkuilen en successen en geef tips over verschillende stijlen fotografie. 

Tune in als je klaar bent voor een dosis inspiratie en er ook 100% voor wilt gaan!

"Mij nóg beter leren kennen? Ontdek de podcast!"

Online óf op locatie 

in de prachtige daglichtstudio 
in Arnhem

Kies voor coaching

de online academy of een live workshop

Van technische skills

tot jouw booming business met vertrouwen

Niet moeilijker dan nodig

simpel en succes gaan perfect samen!

Altijd eerlijke feedback

praktisch dóen en ‘100% gáán’-modus 

Elk niveau

Van beginnersniveau tot professional

PRIVACY POLICY

© Juliette fotografie