Met deze silhouette preset kun je moeiteloos kleurrijke silhouettefoto's creëren die je beelden een unieke en kleurrijke uitstraling geven.  Deze vormen een onderdeel van het pakket "Golden hour portrait presets" 

Laat je beelden stralen met een vleugje gouden glans, prachtige kleurtonen en warmte. Deze presets zijn erg geschikt voor portretten met avondlicht door de combinatie van warmte en huidtinten!

In tegenstelling tot foto's van mensen, geeft het fotograferen paarden je de vrijheid om te spelen met kleur als nooit tevoren. Laat je foto's stralen met levendige tinten, rijke kleurcontrasten en een speelsheid die het karakter van elk paard weerspiegelt.

Ga jij voor...? 

Snelheid

Consistentie

Creativiteit

Kleurrijk & warm

"Ga dan voor een presetpakket van Juliette fotografie!"

DE MEEST GESTELDE VRAGEN

FAQ

Heb je nog vragen over de presets?
Bekijk onze FAQ pagina voor alle antwoorden!

NAAR FAQ PAGINA >

antwoord

WAT ZIJN PRESETS?
Presets zijn voorinstellingen die je met één klik kunt toepassen op je foto's. Het zijn vooraf ingestelde combinaties van bewerkingen die je beelden direct transformeren met levendige kleuren, heldere contrasten en een warme gloed. Ze maken het bewerkingsproces snel en eenvoudig, waardoor je jouw foto's moeiteloos een unieke uitstraling kunt geven.


WERKT EEN PRESET ALTIJD?
Mijn presets zijn zorgvuldig ontworpen en getest om op een breed scala aan foto's en situaties te werken. Hoewel ze fantastische resultaten bieden, kunnen de effecten variëren, afhankelijk van de belichting, compositie en andere factoren van je foto. Maar maak je geen zorgen! Mijn presets zijn volledig aanpasbaar, dus je kunt altijd de bewerkingen finetunen om het perfecte resultaat te krijgen dat bij jouw foto past. Daarnaast ontvang je een GRATIS video hoe je dit kan doen!

HOE MOET IK DEZE PRESETS IN LIGHTROOM ZETTEN?
Het importeren van mijn presets in Lightroom is eenvoudig. Ik voorzie je van duidelijke instructies in een handige handleiding & GRATIS video. Volg gewoon de stappen en je hebt mijn presets in een mum van tijd klaar voor gebruik.

MET WELKE PROGRAMMA'S WERKEN DEZE PRESETS?
Deze presets zijn specifiek ontworpen voor gebruik in Adobe Lightroom Classic, een krachtige fotobewerkingssoftware die veel wordt gebruikt door professionele fotografen. Ze zijn niet compatibel met Lightroom CC of andere fotobewerkingsprogramma's.

IS DE FOTO KLAAR NAAR HET TOEPASSEN VAN DE PRESET?
Hoewel deze presets een geweldige basis vormen voor je foto's, raad ik altijd aan om een paar aanpassingen te maken om het resultaat volledig op jouw smaak af te stemmen. Het is jouw creatieve reis, en je kunt de presets als startpunt gebruiken om je eigen unieke stijl te ontwikkelen!

ZIJN DEZE PRESETS OOK GESCHIKT VOOR DE LIGHTROOM TELEFOON?
Ja, geweldig nieuws! Je kunt onze presets ook gebruiken op je telefoon. Het is super eenvoudig, maar er zijn een paar stappen die je moet volgen. Geen zorgen, we leggen je alles stap voor stap uit!

  1. Allereerst, zorg ervoor dat je de originele bestanden (.XMP) van de presets op je computer hebt staan. Je hebt deze nodig om de presets om te zetten naar een bestandsformaat dat compatibel is met je telefoon.
  2. Nu moet je de presets overzetten naar je telefoon. Dit kan via bijvoorbeeld Dropbox, Google Drive of gewoon via e-mail. Kies de methode die voor jou het handigst is.
  3. Eenmaal op je telefoon aangekomen, gebruik je een unzip app om de presets uit te pakken. Zorg ervoor dat je alle bestanden uit de zip-map haalt.
  4. Nu is het tijd om de app Lightroom op je telefoon te openen. Als je deze nog niet hebt, kun je deze gratis downloaden in de app store!
  5. Ga naar de instellingen van Lightroom en kies voor "Presets importeren". Zoek de uitgepakte presets en voeg ze toe aan de app.
  6. En voilà! Nu zijn de presets klaar voor gebruik op je telefoon. Je kunt ze toepassen op je foto's en genieten van die prachtige kleurrijke, heldere en warme uitstraling waar onze presets om bekend staan.

PRIVACY POLICY

© Juliette fotografie