Zo kan het óók: simpel en succesvol ondernemen als fotograaf
Snel contact via WhatsApp

Met mij als coach ga jij van ‘Hoe dan?!’ naar: ‘Ooh, kan het ook zó!’

Als ambitieuze fotograaf wil je van alles. En je dóet ook van alles. Soms kom je om in de opdrachten en heb je geen tijd om áán je bedrijf te werken. Maar dan zijn er ook weer periodes met lege plekken in je agenda. Overweldigend? Zeker. Stabiel? Niet altijd. Je wilt áán je bedrijf werken en de leukste opdrachten combineren met je eigen sociale gezinsleven. 

Je ziet wel wáár je naartoe wilt als ondernemer, maar: hoe kom je daar? 

Ik ken de uitdagingen van ‘alles tegelijk doen’. Een succesvol fotografiebedrijf, mijn skills blijven ontwikkelen en een heerlijk gezin runnen. Je gaat alle kanten op. Maar met de juiste strategie, mindset en coaching ga je groeien. Op naar een echte workflow, méér omzet en méér ondernemen op jóuw manier!


‘Ooh, kan het ook zó!’

24/7 BEREIKBAAR

3 ONLINE MEETINGS

1 LIVE KICKOFF

3 MAANDEN

100% gáán op jouw manier

Je wilt..
  • meer áán je onderneming werken waardoor jouw bedrijf (en jijzelf!) kan groeien. 
  • een strategie en fijne workflow voor je business om consistent te vlammen.
  • met jouw unieke kwaliteiten opvallen in de markt, zodat de juíste klanten jou vinden.
  • een coach die precíes ziet waar het beter kan en jouw blinde vlekken omzet in kracht.
     
Ik geloof oprecht dat je 100% voor je business kunt gaan naast een rijk gezinsleven. Met stabiele 10K maanden bewijs ik dat het écht kan. Enthousiast, praktisch en to the point, zo help ik je. Geloof me, ik heb precies dezelfde fasen doorlopen als jij. Daarom herken ik supersnel waar jij vastloopt en hoe het beter kan. In jouw coachingstraject ontdekken we samen wat het beste voor je werkt. Drie maanden lang 100% focus op hoe het óók kan!
Elke. Dag. Weer.

Laten we kennismaken →

Hallo workflow en balans

Waar krijg je energie van en wat kost energie? Welke prioriteiten heb je? We brengen in kaart hoe jij efficiënt kunt werken: er gaat een wereld voor je open!

De allerleukste klanten

Opdrachten waar je van gaat stralen! Hoe trek je die aan en hoe val je op tussen al die concurrentie? Jouw persoonlijke marketing en branding zorgen ervoor dat je alleen met de allerleukste klanten werkt.

Méér omzet

Tijd voor een strategie en een steady omzet om trots op te zijn! We gaan voor authentiek en een aanpak die echt bij jou past. We onderzoeken waar je winst laat liggen en koppelen daar acties aan. 

Mindset en zelfvertrouwen

Jij gaat voor echte resultaten en grootse stappen. Dat is spannend. Kwetsbaar soms. Verwacht dus een eerlijke coach en persoonlijke feedback: jouw ontwikkeling en de groei van je bedrijf staan centraal. Op naar een sterke mindset en zelfverzekerd ondernemen als fotograaf! 

Extra

Ja, je werkt al als fotograaf. Je klanten zijn blij met je. En tóch wil je nog beter worden. Zin om je fotografieskills ook te ontwikkelen? Ik deel technische tips, trucs voor ultiem editwerk en megaveel inspirerende extra’s tijdens de coaching.Fotografie coaching: dit gaan we doen

"Brenda ging van 0 naar 5 bruiloften!"

Brenda fotografie 

“ Vorig jaar zomer zat ik klem met mijn fotografie. Ik sta al paar jaar inmiddels ingeschreven en heb mijn eigen bedrijf. Alleen bleef ik hier erg in hangen op een bepaald niveau ik kon het niet doorbreken. Ik had wel steeds wat shoots en verdiende er dan wat mee, maar ik kon er niet van rondkomen. En dat is mijn droom om van mijn fotografie mijn fulltime job te maken. 
Ik raakte in contact met Juliette. En na wat contact en denken van mijn kant, had ik de knoop doorgehakt. Ja ik ga dit traject aan. Het 1 op 1 traject waarin Juliette mij zou gaan coachen om mijn bedrijf op te bouwen en mijn talenten te gaan ontwikkelen. 
Als ik kijk naar waar ik begon en hoe ik nu sta met mijn bedrijf, heb ik mega stappen gezet. Ik heb een eigen nieuwe website in de lucht gekregen. Ik ben van second shooter naar zelfstandig bruidsfotograaf gegaan en hierdoor heb ik nu in 2024 al 4 eigen bruiloften en 2025 is ook al 1 bevestigd. 
Deze nieuwe kansen had ik niet gemaakt zonder de hulp en ondersteuning van Juliette. Ik ben haar ook mega dankbaar voor deze groei. 
Elke dag staat ze voor je klaar in dit traject. De lijntjes zijn heel kort en je kan met alle vragen terecht bij Juliette, echt mega fijn. Twijfel je nog of wil je echt doorgroeien? Ga dit traject aan bij Juliette!! “

Henrieke fotografie

Het werd mij al snel duidelijk dat julliette mij kon helpen. Twijfel, twijfel want het is een hele investering. En verdien ik dat wel terug.. Maar uiteindelijk toch de knoop doorgehakt en ervoor gegaan. Mijn grootste doelen waren meer omzet, mijn onzekerheid omzetten in zekerheid, meer klanten, meer plezier halen uit me werk, snellere workflow, meer inzicht in me bedrijf. En met deze doelen zijn we aan de slag gegaan. Eerst een kick off sessie om elkaar beter te leren kennen en gelijk al een frisse start te maken met nieuwe inzichten. En het was veel maar ik had weer heel veel zin om er gelijk mee aan de slag te gaan. Vanaf dat ik weer thuis was kon ik julliette 24/7 bereiken met vragen via een speciale app. Echt ideaal! En we spraken elke maand af via een zoomcall om de vorderingen te bespreken en nieuwe doelen te stellen voor de komende periode. Een grote doel die ik had gesteld was een bepaalde omzet tijdens de periode dat ik coaching volgde te halen. En dat doel heb ik ruim behaald en ben ik enorm trots op! 
We gingen ook met bruiloften aan de slag omdat ik daarin wilde groeien. En stelde we als doel een bruiloft binnen te halen voor volgend jaar maar uiteindelijk kwam hij nog voor dit jaar binnen en heb ik die al afgerond. Soms heb je angsten om wat te kunnen behalen maar julliette praat je er wel doorheen. Kortom ik heb echt enorm veel geleerd tijdens de coaching en kan met plezier weer verder werken in mijn bedrijf en ben enorm benieuwd wat mij komend jaar te wachten staat! Julliette bedankt voor alles! 😘

"3 maanden coachingstraject Henrieke fotografie"

Anna Bijkerk Photography 

"Toen ik Anna vroeg hoe zij tegen een verlening van haar traject aan keek"
"Ik ben jou zo zo zooooo ontzettend dankbaar voor alles waar je me nu mee hebt geholpen en alle inzichten die ik heb gekregen. en ik zie ook zeker de meerwaarde van het verlengen!" 

"9 maanden coachingstraject Anna Bijkerk Photography"

Wat eerst onmogelijk leek, lukt nu opeens wel. 
We maken van jouw drempels kansen om te groeien!

Soms heb je het gevoel dat je verder had kunnen zijn dan waar je nu bent. Geweldig! Dat betekent dat je groots durft te denken. Elke fotograaf met ambities kent uitdagingen. Ik ook. Jij ook. Supertof als je iemand naast je hebt die wel ziet hoe je alles uit je potentie haalt, toch? 

Iemand met precies de goede ideeën op het juiste moment. Die snel doorziet waar jij vastloopt en jou helpt dat om te zetten in actie. Een sparringpartner die een soortgelijke reis heeft doorgemaakt. Een coach die je kansen aanreikt. Praktisch meedenkt in jouw persoonlijke situatie en eerlijke, concrete feedback geeft. Simpel en succesvol (ja, die twee gaan héél goed samen). 


En wat leer ik dan precies, Juliette? 

Yes, plan onze kennismaking! →

Een succesvol bedrijf (hallo 100K+ omzet per jaar) combineren met een rondrennend zoontje? Dat ben ik. Een daglichtstudio openen tijdens de bouw van een droomhuis? That’s me! Een podcast lanceren terwijl je fotografen coacht en een online academy opbouwt? Dat ben ik ook. 

Soms lijkt iets moeilijk, maar kan het ook simpel. 

Waar jij drempels ziet (spoiler: meestal zijn dat je blinde vlekken😉), zie ik kansen om te groeien. Ik deel mijn sprankelende mindset, bakken energie en meer dan 10 jaar ervaring
en kennis graag met je.
Superpersoonlijk, toegankelijk, praktisch en vooral to the point. 

Ik maak het liefst eerst kennis met je, vóór je beslist of deze coaching bij je past. Lekker laagdrempelig dus, want dan weten we zeker dat ik je verder kan helpen.

Jouw coach Juliette 

Toegankelijke kennismaking om te ontdekken of deze coaching bij je past, vóór je beslist om er
he-le-maal voor te gaan!

Met de juiste mindset, een sterke strategie en concrete handvatten ga je zelfverzekerd aan de slag!

Ook zin in een sky high omzet en je rol als mama, ondernemer en fotograaf optimaal combineren? 

Voor al je vragen, waardevolle feedback en praktische tips om 100% te vlammen

3 maanden 24/7 bereikbaar

Maximale aandacht en intensieve online coaching van jouw favoriete expert

Drie 1-op-1 meetings 

Volledige focus op jouw groei: door het dak met je doelen!

Kick off livedag - 3 uur

Simpel en succesvol: de magie van mijn coaching

Ik stuur je een berichtje! →

In drie maanden 1-op-1 coaching ontdek je hoe het óók kan. Hoe jij kunt ondernemen op jouw manier. Met jóuw potentie, grootse dromen en de wil om te groeien. Klaar om 100% te gáán? 


Ik zoek iets anders: Leer je liever live op locatie in een dag over fotografie? Dat kan ook! In mijn (privé)workshops gaan we aan de slag met één thema en bestaat de dag uit uitleg én (lekker buiten) fotograferen! Stuur een berichtje voor meer informatie!

Nog niet: je start net met fotografie (neem dan eerst een kijkje bij mijn online cursus voor fotografen) óf je maakt nog bijna geen omzet (maak snel kennis met mijn podcast!) om je te laten inspireren! 

Ja! Je wilt je bedrijf naar een professioneel level trekken, voelt aan alles dat het sneller, beter en efficiënter kan alleen de vervolg stappen lukken je niet zelf. Goed nieuws, want dan past coaching helemaal bij jou! Daarnaast draai je een omzet van 10k per jaar of meer, maar weet niet hoe je verder moet komen? Dan kan ik je helpen!

Ja, maar.. past dit wel bij mij?

PRIVACY POLICY

© Juliette fotografie