Zo kan het óók: simpel en succesvol ondernemen als fotograaf
Snel contact via WhatsApp

Met mij als coach ga jij van ‘Hoe dan?!’ naar:
‘Ooh, kan het ook zó!’

Als ambitieuze fotograaf wil je van alles. En je dóet ook van alles. Soms kom je om in de opdrachten en heb je geen tijd om áán je bedrijf te werken. Maar dan zijn er ook weer periodes met lege plekken in je agenda. Overweldigend? Zeker. Stabiel? Niet altijd. Je wilt áán je bedrijf werken en de leukste opdrachten combineren met je eigen sociale gezinsleven. 

Je ziet wel wáár je naartoe wilt als ondernemer, maar: hoe kom je daar? 

Ik ken de uitdagingen van ‘alles tegelijk doen’. Een succesvol fotografiebedrijf, mijn skills blijven ontwikkelen en een heerlijk gezin runnen. Je gaat alle kanten op. Maar met de juiste strategie, mindset en coaching ga je groeien. Op naar een echte workflow, méér omzet en méér ondernemen op jóuw manier!


‘Ooh, kan het ook zó!’

24/7 BEREIKBAAR

3 ONLINE MEETINGS

1 LIVE KICKOFF

3 MAANDEN

100% gáán op jouw manier

Je staat extra vroeg op om te editten en ‘s middags mag je weer op pad voor een shoot. Nog snel die socialmediapost online. Even bellen met een klant. Tussendoor de boodschappen doen of je kids ophalen. Je laat je soms gemakkelijk meeslepen in je bestaan als fotografie-ondernemer. Hoe lekker zou een stevige basis zijn. 

Je wilt..
  • meer áán je onderneming werken waardoor jouw bedrijf (en jijzelf!) kan groeien. 
  • een strategie en fijne workflow voor je business om consistent te vlammen.
  • met jouw unieke kwaliteiten opvallen in de markt, zodat de juíste klanten jou vinden.
  • een coach die precíes ziet waar het beter kan en jouw blinde vlekken omzet in kracht.
     
Ik geloof oprecht dat je 100% voor je business kunt gaan naast een rijk gezinsleven. Met stabiele 10K maanden bewijs ik dat het écht kan. Enthousiast, praktisch en to the point, zo help ik je. Geloof me, ik heb precies dezelfde fasen doorlopen als jij. Daarom herken ik supersnel waar jij vastloopt en hoe het beter kan. In jouw coachingstraject ontdekken we samen wat het beste voor je werkt. Drie maanden lang 100% focus op hoe het óók kan!
Elke. Dag. Weer.

Laten we kennismaken →

Hallo workflow en balans

Het ‘altijd druk hebben’ is overschat. Een gevoel dat jou niet verder brengt. Waar krijg je energie van en wat kost energie? Welke prioriteiten heb je? We brengen in kaart hoe jij efficiënt kunt werken: er gaat een wereld voor je open!

De allerleukste klanten

Van die klanten waar je energie van krijgt. Opdrachten waar je van gaat stralen! Hoe trek je die aan en hoe val je op tussen al die concurrentie? Jouw persoonlijke marketing en branding zorgen ervoor dat je alleen met de allerleukste klanten werkt.

Méér omzet

Tijd voor een strategie en een steady omzet om trots op te zijn! Niet even ‘kopiëren-plakken’ van een online goeroe dus. We gaan voor authentiek en een aanpak die echt bij jou past. We onderzoeken waar je winst laat liggen en koppelen daar acties aan. 

Mindset en zelfvertrouwen

Jij gaat voor echte resultaten en grootse stappen. Dat is spannend. Kwetsbaar soms. Verwacht dus een eerlijke coach en persoonlijke feedback: jouw ontwikkeling en de groei van je bedrijf staan centraal. Op naar een sterke mindset en zelfverzekerd ondernemen als fotograaf! 

Extra

Ja, je werkt al als fotograaf. Je klanten zijn blij met je. Je bent trots op wat je doet. En tóch wil je nog beter worden. Zin om je fotografieskills ook te ontwikkelen? Ik deel technische tips, trucs voor ultiem editwerk en megaveel inspirerende extra’s tijdens de coaching.Fotografie coaching: dit gaan we doen

Ondernemen is niet alleen omgaan met uitdagingen. Het is ook kansen zien én grijpen. Groeien op professioneel én persoonlijk vlak dus. 

Wat eerst onmogelijk leek, lukt nu opeens wel. 
We maken van jouw drempels kansen om te groeien!

Zo ontdek je dat wat eerst onmogelijk leek, opeens wél lukt. Met intensieve coaching help ik jou écht groeien. Zo ga je professioneel en persoonlijk als een raket!

Extra! Je kunt mij drie maanden lang non-stop bereiken met berichtjes. Al je vragen, spannende ideeën, twijfels, grootse plannen en successen delen we met elkaar per app via Voxer. 

Elke maand 1-op-1 online meeten met je favoriete coach? Jazeker! Ik ben betrokken bij al je uitdagingen én stappen naar succes. Soms een liefdevolle schop onder je kont, dan weer praktische tips en een sparringsessie die jou stap voor stap verder brengt.

We starten met een live kick-off van 3 uur(!). Metéén de diepte in dus. We ontdekken je uitdagingen, concretiseren waar jouw succes in schuilt en hoe jouw ideale scenario eruitziet. 

Soms heb je het gevoel dat je verder had kunnen zijn dan waar je nu bent. Geweldig! Dat betekent dat je groots durft te denken. Elke fotograaf met ambities kent uitdagingen. Ik ook. Jij ook. Supertof als je iemand naast je hebt die wel ziet hoe je alles uit je potentie haalt, toch? 

Iemand met precies de goede ideeën op het juiste moment. Die snel doorziet waar jij vastloopt en jou helpt dat om te zetten in actie. Een sparringpartner die een soortgelijke reis heeft doorgemaakt. Een coach die je kansen aanreikt. Praktisch meedenkt in jouw persoonlijke situatie en eerlijke, concrete feedback geeft. Simpel en succesvol (ja, die twee gaan héél goed samen). 


En wat leer ik dan precies, Juliette? 

Yes, plan onze kennismaking! →

Een succesvol bedrijf (hallo 100K+ omzet per jaar) combineren met een rondrennend zoontje? Dat ben ik. Een daglichtstudio openen tijdens de bouw van een droomhuis? That’s me! Een podcast lanceren terwijl je fotografen coacht en een online academy opbouwt? Dat ben ik ook. 

Soms lijkt iets moeilijk, maar kan het ook simpel. 

Waar jij drempels ziet (spoiler: meestal zijn dat je blinde vlekken😉), zie ik kansen om te groeien. Ik deel mijn sprankelende mindset, bakken energie en meer dan 10 jaar ervaring
en kennis graag met je.
Superpersoonlijk, toegankelijk, praktisch en vooral to the point. 

Ik maak het liefst eerst kennis met je, vóór je beslist of deze coaching bij je past. Lekker laagdrempelig dus, want dan weten we zeker dat ik je verder kan helpen.

Jouw coach Juliette 

Toegankelijke kennismaking om te ontdekken of deze coaching bij je past, vóór je beslist om er
he-le-maal voor te gaan!

Met de juiste mindset, een sterke strategie en concrete handvatten ga je zelfverzekerd aan de slag!

Ook zin in een sky high omzet en je rol als mama, ondernemer en fotograaf optimaal combineren? 

Voor al je vragen, waardevolle feedback en praktische tips om 100% te vlammen

3 maanden 24/7 bereikbaar

Maximale aandacht en intensieve online coaching van jouw favoriete expert

Drie 1-op-1 meetings 

Volledige focus op jouw groei: door het dak met je doelen!

Kick off livedag - 3 uur

Simpel en succesvol: de magie van mijn coaching

Ik stuur je een berichtje! →

In drie maanden 1-op-1 coaching ontdek je hoe het óók kan. Hoe jij kunt ondernemen op jouw manier. Met jóuw potentie, grootse dromen en de wil om te groeien. Klaar om 100% te gáán? 


PRIVACY POLICY

© Juliette fotografie