Ben jij een startende (bruidsfotograaf) die een unieke kans wil door al jouw opgedane kennis direct in de praktijk te brengen door een ECHT bruidspaar te fotograferen? Dus leren en prachtig portfolio materiaal mee naar huis nemen!? En wil jij ook zelfverzekerd en vol vertrouwen op de juiste plek staan en het juiste moment vastleggen? Dan is deze workshop precies wat je nodigt hebt! 

Na deze workshop ben jij klaar om je allereerste bruiloften te gaan schieten! Geen twee jaar van ploeteren en proberen, want ik geef je alle geheimen die ik in mijn 10 jaar ervaring als bruidsfotograaf heb verzameld. Van de allereerste aanvraag tot aan het flitsen tijdens de openingsdans, ik houd niets achter. Alles wat je moet weten om het perfecte plaatje als bruidsfotograaf te maken onthul ik.

Niet alleen zal je jouw vaardigheden als fotograaf naar een hoger niveau tillen. Ook leer ik je hoe je off-camera de meest fantastische creatieve foto kan maken!

Dus, ben jij klaar om niet alleen te groeien op persoonlijk vlak, maar ook jouw (bruids)fotografie bedrijf te laten groeien? Grijp dan nu je kans en leer van een Master Award winning bruidsfotograaf tijdens deze exclusieve workshop.

Met meer zelfvertrouwen naar een bruiloft? Ik leer het je!

Met meer zelfvertrouwen naar een bruiloft? Ik leer het je!

Locatie: De lage Oorsprong, Oosterbeek (naast Arnhem)
Datum: ZATERDAG 23 maart 2024 VOL
Extra datum ZONDAG 7 april 2024

10 plekken beschikbaar

Begint het al te kriebelen?

Verdiep  in de wereld van marketing voor bruiloftsfotografen en ontdek hoe je niet alleen je omzet verhoogt, maar ook meer bruiloften binnenhaalt. Leer mijn mega snelle workflow kennen die je helpt om efficiënter te werken zonder in te leveren op kwaliteit.

En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je een heel jaar lang  gratis toegang tot extra video's in de online Academy, waar je op je eigen tempo nieuwe technieken kunt blijven leren.

We duiken dieper in op de benodigde apparatuur en verkennen de essentie van het vastleggen van momenten, spelen met licht en compositie, het fotograferen van aankleding, fotoshoots, familiefoto's en het vastleggen van het feestelijke hoogtepunt van de dag.

In deze bruidsfotografie workshop leer ik je A L L E S op een efficiënte manier.
Na deze super complete workshop sta je ontspannen met een camera in je hand. 
Echt een workshop waarvan je zegt: dit had ik véél eerder willen weten! 

In deze bruidsfotografie workshop leer ik je
A L L E S op een efficiënte manier.
Na deze super complete workshop sta je ontspannen met een camera in je hand. 
Echt een workshop waarvan je zegt: dit had ik véél eerder willen weten! 

EEN DAG VOL INSPIRATIE VOOR startende BRUIDSFOTOGRAFEN.

VAN TWIJFELS NAAR AANDACHT VOOR HET BRUIDSPAAR.


EEN DAG VOL INSPIRATIE VOOR startende BRUIDSFOTOGRAFEN.
van twijfels naar aandacht voor het bruidspaar.

 349 euro

ik doe mee aan de cursus!

De prachtige tuin van De Lage Oorsprong in Oosterbeek zal het startschot zijn voor al het moois wat je te wachten staat! Tijdens deze dag inclusief een verzorgde lunch ga je het volgende leren: 
 • Hoe haal je (meer) bruiloften binnen?
 • Hoe bouw ik een goed portfolio op? 
 • Welke programma's zijn nu echt nodig en welke niet?
 • Werken met natuurlijk licht & flitslicht 
 • Een kijkje achter de schermen van mijn werk
 • Marketing gericht op bruiloften

Bovendien krijg jij een jaar lang toegang tot deze extra video's om de Academy! Daar gaan we nog dieper in op; 
 • Welke apparatuur?
 • Moment, licht & compositie 
 • Aankleden fotograferen 
 • Fotoshoots & familiefoto's
 • Feest fotograferen

Zo kan je lekker op je eigen tempo nieuwe dingen leren ook na de workshop! 


En wat leer ik dan precies, Juliette?

Kleurrijke, tijdloze bruidsfoto’s in je eigen stijl? Magisch!

Ik leer het je enthousiast en op een simpele manier

Kleurrijke, tijdloze bruidsfoto’s in je eigen stijl? Magisch!
Ik leer het je enthousiast en op een simpele manier

Ik ben klaar om te starten met de workshop!

aaaa! Hoeveel zin heb je om te beginnen?Jullie krijgen een unieke kans om een ECHT bruidspaar op deze prachtige locatie te fotograferen, terwijl ik jullie laat zien hoe je buiten het zicht van de camera een fantastische, creatieve foto maakt.

Doe mee, laat je inspireren en ontdek de magie van bruidsfotografie in de prachtige tuin van De Lage Oorsprong. Wees klaar om bijzondere momenten vast te leggen die een leven lang meegaan en geniet van een leerzame en onvergetelijke ervaring!Het hoogtepunt van deze workshop?

Gemiddeld draai ik makkelijk 70.000 euro omzet aan bruiloften per jaar, dit leer ik jullie graag!

Hoge omzet uit bruiloften 

Bruiloften in Arnhem, heel Nederland, Italie en afterweddingshoots in Lapland & Zuid-afrika staan al op mijn naam. 

Ik heb alle stappen de afgelopen 10 jaar al doorlopen, daarmee kan ik jou helpen! 

10 jaar profesioneel fotograaf

Ben jij er ook klaar voor om te leren hoe je écht inspirerende foto’s maakt?

Yes, ik ben 100% klaar om te starten met de cursus

Stap binnen in mijn kleurrijke, warme, eigentijdse en spontane wereld van fotografie. Meer dan tien jaar lang heb ik mijn passie voor beelden vastleggen gevolgd, met een focus op bruidsfotografie. Ik mag elk jaar weer op de meest prachtige locaties, zowel in binnen- als buitenland, bruiloften fotograferen.

Mijn stijl wordt gekenmerkt door levendige kleuren, warme emoties, eigentijdse composities en spontane momenten. Ik geloof in een efficiënte en simpele werkwijze, waarbij ik me volledig kan concentreren op het vastleggen van het moment, de emoties en de schoonheid voor mijn lens.Over Juliette - Juliette Fotografie

al 100e bruiloften geschoten

Sinds 2014 reikt de Masters of Wedding Photography elk kwartaal de meest prestigieuze awards uit voor professionele trouwfotografen in de Benelux. Afgelopen jaar heeft Juliette fotografie meerdere awards in ontvangst mogen nemen! 

AWARD WInning
fotograaf

Ik zoek iets anders: Leer je liever 1-op-1? Dat kan ook! In mijn (privé)workshops gaan we aan de slag met één thema en bestaat de dag uit uitleg én (lekker buiten) fotograferen of duiken we in je bedrijf! Stuur een berichtje voor meer informatie!


Nog niet: je kan nog niet handmatig of zelfstandig een camera bedienen, dan raad ik je aan om eerst een basisfotografie cursus te volgen. Voor deze cursus moet je wel zelfstandig foto's kunnen maken met een camera die je handmatig in kan stellen. 

Ja! Deze bruidsfotografie workshop is perfect voor jou als je op zoek bent naar praktische tips om je vaardigheden te verbeteren, efficiënter te werken en meer omzet wil genereren, terwijl je ook nog eens met prachtig portfolio materiaal naar huis gaat.

Ja, maar.. past dit wel bij mij?

PRIVACY POLICY

© Juliette fotografie