03

27 euro

"Colorful Horse" photos presets pakket - dé sleutel tot het adembenemend bewerken van jouw paardenfoto's op een unieke en kleurrijke manier!

Of je nu professionele foto's maakt voor paardenliefhebbers of gewoon geniet van het vastleggen van deze prachtige dieren, deze presets tillen je werk naar een hoger niveau. 

Colorful Horse presets
  • 10 presets 
  • Perfect voor kleurrijke foto's
  • Speciaal voor paarden gemaakt
  • Helemaal naar wens aan te passen
  • Deze presets gebruik ik zelf ook!
  • Inclusief GRATIS instructieguide & video

Ga voor kleur en geef je fotografie die onvergetelijke gloed!

Slechts in één klik perfecte levendige kleurbewerkingen 

slechts één klik

Met Juliette's presets bespaar je kostbare tijd en creëer je een warme en samenhangende sfeer in je hele fotocollectie.

Bespaard je tijd

Je hoeft niet eindeloos te zoeken naar de perfecte instelling, maar met één klik maak je de perfecte consistente bewerking! 

Mijn presets zijn volledig compatibel met Lightroom Classic, daarnaast ontvang je een instructievideo om het optimalen uit de presets te halen!

Welkom in de betoverende wereld van Juliette Fotografie's kleurrijke, heldere en warme presets! Maar wat is een preset eigenlijk? Een preset is als een magisch recept voor je foto's. Het is een vooraf ingestelde combinatie van bewerkingen die je met slechts één klik kunt toepassen. Denk aan levendige kleurverbeteringen, perfecte belichting en een warme gloed, allemaal in één handomdraai!

Lightroom presets

En waarom zou je deze presets moeten kopen? 

Nou, stel je eens voor dat je jouw foto's moeiteloos kunt omtoveren in levendige kunstwerkjes, zonder dat je urenlang achter je computer hoeft te zitten bewerken. Juliette's presets doen precies dat! Ze geven je foto's die kleurrijke basis en heldere look waar je altijd al van hebt gedroomd, zonder dat je een expert in fotobewerking hoeft te zijn.

Met Juliette's presets bespaar je kostbare tijd en creëer je een warme en samenhangende sfeer in je hele fotocollectie. Het is als een creatieve boost voor je foto's en kan zelfs de eerste stap zijn in het ontwikkelen van je eigen unieke stijl!

"Bij elk presetpakket ontvang je een GRATIS video hoe je de presets het beste kan gebruiken! "

Met slechts één klik!

Voor een snelle en makkelijke workflow, met slechts één klik een professioneel uitstraling!

Ga jij voor...? 

Snelheid

Consistentie

Creativiteit

Kleurrijk & warm

"Ga dan voor een presetpakket van Juliette fotografie!"

PRIVACY POLICY

© Juliette fotografie